Här får ni möta dom hundar som jag har levt med.Alla var dom stora personligheter och jag glömmer dom aldrig. Alla lämnade dom efter sig stora tomrum. Dom har alla lärt mig massor och gett mig många gråa hår också :-) men mest har dom gett kärlek, och visat oss vad en Kees är. En mycket speciell hundras. Jag är övertygad om att dom väntar på mig och att vi kommer att träffas igen.


Ch Kamiga's Dubonette 1 år Bonni övervakar valparnas lek


Ch Kamiga's Dubonette "Bonnie" var min första bekantskap med den här underbara rasen. Hon var en liten virvelvind och ett riktigt busfrö hela livet.Hon lärde mig massor om det speciella keestemperamentet. Hon var påfrestande många gånger,men sååå rolig.


Indi som ungCh Älvtorpets Cowboy


Ch Älvtorpets Cowboy " Boy" kom ur Bonnies första kull,en kille som jag inte kunde skiljas från.Med Boyen lärde jag mig att killar är så mycket lättare än tikar att fostra och leva med. Tyvärr blev hans liv på tok för kort bara 4 år.


Häxan med några av sina barnEn ung Cherie


Ch Älvtorpets Cherie "Häxan" var enda tiken i Bonnies första kull och henne var jag bara tvungen att behålla,en mycket speciell dam.Hennes smeknamn blev häxan och det namnet levde hon verkligen upp till. Sina bröder Boy och Strofen höll hon i herrans tukt och förmaning.

Mazurka som valpMazurka 1 år


Keesen's Mazurka "Maskis" var en tös med ovanligt mycket fart och fläkt. Under valptiden var hon mer under taket än på golvet...tyvärr blev det hennes död också. Hon tog sig ut ur hundgården en dag och sprang ut på vägen,bilföraren hade inte en chans att bromsa. Mazurka blev bara 1 år

Indi som ungdomIndiana Jones


Ch Älvtorpets Indiana Jones var ännu en underbar pojke. Jag har alltid varit svag för killar,dom är så mysiga och goa.Indi blev rätt lik sin morbror Cowboy, och gav oss många glada minnen från våra år tillsammans.Under sina 10 år var han mammas pojke helt och hållet.

Eddi som Norrbottens vackraste valp-93 Eddie


Ch Lohamras Eddie My Love var en mycket speciell personlighet,han visade sig vara otroligt lättlärd,det mesta kunde han bara och det var en egenskap han gav till några av sina barn.För att bli vän med Eddie blev man tvungen att göra sig förtjänt av den vänskapen och han var inte lätt flirtad:-) Han var underbar och mycket rolig.

Karamell 7 månader Karamell


Ch Älvtorpets Karamell "Mellis"var verkligen en liten godis. Pigg, glad och sprallig dam. Hon fick 2 valpkullar under sitt liv och gav mig både Micke och Bobbi.Utställningar var inte någon favoritsysselsättning men hon blev ändå Champion.


Micke i Ronneby Micke i ringen


Ch Älvtorpets Mike Night "Micke"var nästa ljuvliga pojke i mitt liv.Han gav mig många härliga minnen från utställningar, hemma var han en verklig gopojke, tog det mesta med lugn.Ett av dom roliga minnena med Micke var vintern när han hade en rävkompis. Dom jagade varande och lekte på ängarna, en lite udda vänskap.:-)

Bobbi Bobbi och gänget


Ch Älvtorpets Noblesse "Bobbi" min härliga tant.Under hela sitt liv var det en dam som visste hur hon ville ha det. Något hon inte var förtjust i var busiga valpar och det talade hon om. Tyvärr så fick Bobbi aldrig några egna valpar och det var en stor besvikelse. Men jag fick 13 härliga år med henne och massor med minnen. På gamla dar var det en dam som gjorde som hon ville. Hon gick för det mesta lös när vi var på promenad och när hon blev less gick hon hem, det var ju inte så lämpligt här på gatorna. En gång när hon fick för sig att gå hem hann jag inte stoppa henne och damen sprang iväg, samtidigt kom en buss från andra hållet och den fick stanna, Bobbi gick mitt på gatan helt lugnt. Då var det inte så kul men så här i efterhand är det rätt komiskt.:-)

Maja Maja


Älvtorpets Perdita "Maja" var helsyster med min Titti men hon kunde inte stanna hos mig dom sista åren av sitt liv som bara blev 7 år, det var en stor sorg för mig. När Maja skulle paras första gången lämnade jag henne till kenneln där hanhunden bodde och hur det nu gick till( jag får nog aldrig veta hur det egentligen gick till) så rymde hon därifrån och var borta i 10 dygn. Jag och Tomas åkte ner och sökte, körde massor med mil, pratade med folk och hittade henne till slut. Vilken Lycka.Men efter detta blev Maja väldigt vaktig och mycket stressad av att alltid hålla koll på vad som hände runt om, så det bästa för henne var att flytta till en familj som bodde på en lugnare plats. Men Maja var mitt hjärtebarn och finns alltid i mitt hjärta.